Fyra grymma låtar...

... de två översta finns dock inte på Spotify, vilket suger! Förstår inte varför On My Way inte finns, för den andra är ju faktiskt bara en sjukt bra cover av James Arthur på Tulisas låt Young.
 
 
 
 
 

Avicii's nya album och tjejkväll

Mums! Har hittat några favoriter i Avicii's nya, förutom Wake Me Up så gillar jag You Make Me, Hey Brother, Addicted To You, Liar Liar och All You Need Is Love. Vad tycker ni?
 
Ikväll är det tjejkväll här hemma med massa goa brudar. Firar väl mer eller mindre min födelsedag ikväll. Födelsedagsfesten skjuter jag dock upp till nästa lördag då det är jag och två andra brudar som ska firas ordentligt! 
Har varit full rulle att hinna med att handla allt samt hinna rida och fixa hos Rita mellan mina domarjobb idag. Jag har i princip ingen tid alls för nu måste jag slänga mig i duschen om jag ska hinna innan folket anläder. Adios amigos och ha en go lördagkväll!
 
 
Superfina vänner i backen ♥

B&W

We carry these things around,
that no one else can see. 
They hold us down like anchors,
and drown us out at sea.
 
 
 
  
  

Utvärdering: Trind Nagelstärkare

Kan inte säga annat än positivt om detta lack! Det har verkligen varit värt varenda krona för mina naglar har aldrig varit såhär starka någonsin. 
 
Förut skivade sig mina naglar konstant samt att det gick av direkt då de vuxit ut en bit. De tålde absolut ingenting och jag försökte med alla möjliga lack och knep. Hittade detta på Kicks och tänkte att jag likväl kunde testa det för personalen pratade bra om produkten, men jag hade absolut inga förhoppningar.
 
Nu när jag haft det ett tag så är jag verkligen supernöjd! Det ger ett snabbt och långvarit resultat. Mina naglar har aldrig varit såhär fina och långa förut. Inte en enda nagel har skivat sig!  
 
Jag rekommenderar verkligen detta lack som ger en blank och något vitaktig yta på nageln (ungefär som ett överlack). Man använder det först i 14 dagar varje dag då man lackar på nytt och tar bort det varje dag. Efter det använder man det likadant fast endast en gång i veckan för att underhålla nageln liksom. 
 
 

Plugga bort din glada min

Vi har väldigt mycket på gång i skolan nu (who figured...) och i och med att jag måste hinna med Rita och fotbollen också, så har bloggen fått ligga ett tag. Men ingen skada skedd för det säg, haha. 
 
Köpte några nya nagellack idag, igen. Jag är ju en riktig nagellacksfantast, på gott och ont. 
 
 
 
 

Dagens låttips

 

Word

Tycker bilden innefattar kompisar också, the useless fall away. Kvar blir vi med det viktiga- våra vänner, vår egenvalda familj. 
 

Brunstperiod

Rita brunstar som ett tok nu. Hon är verkligen inte som hon normalt sett är med allt gnäggande, skvättande och den upprivenhet som uppstår när hon måste lämna Alles sida, haha. Jag kan la tycka hon är lite tönting nu, men det är la bra att hon håller igång brunsten till framtiden... 
Som  ni alla kanske inte vet så är jag ju inte vad vi i Sverige skulle kallat en framgångsrik romantiker. Ritas trick nappade ju Alle direkt på, så frågan är ju hur killar skulle ställa sig till att jag tar över hennes beteende. Tänk alla kvinnor löpa amok i stan som brunstiga ston... What a nice view that would be. Om inte annat skulle väl männen känna sig ganska uppskattade (minus allt kissande). 
 
Nu ska jag tona håret efter cirku 1 år velande fram och tillbaka. Jag och Borg är twins när det gäller velighet. Finns ingeting värre än att behöva bestämma sig för saker! Önskar ibland att jag inte var lika fri utan fick svar "serverade" till mig. Livet vore så mycket enklare, förmodligen eftersom man skulle kunna klandra och klaga andra för hur dåligt det kanske blev istället för att veta att det var ens egna val... Haha, lite sanning i det är det ju faktiskt. 
 
 

Låttips!