En kylig höstdag

Finns det något som är så härligt, men också plågsamt, som den första riktiga höstkylan? Alla färger blir så skarpa och solen ger ett så fint sken på allting, men samtidigt finns det väl inte någon tid som man fryser mer... Kanske mest för att man är ovan och tänker "länge leve sommarklädsel". 

 
  
 
 

Musiktips!

Måste bara få tipsa om soundtracket till "The Hunger Games: Catching Fire". Så himla bra och fina låtar! Alla minns väl låten Safe and sound med Taylor Swift som blev en succé från den första filmen? Om ni gillade den måste ni lyssna på dessa låtar också. 
 
Här eller genom att trycka på denna länk: The Hunger Games: Catching Fire så hittar ni spellistan på Spotify.
 
 

My great love.

Det har hänt ganska mycket sen jag senast skrev någonting vettigt här. Rita är troligtvis skadad och ska på sitt andra veterinärbesök imorgon. Vi ska hältutreda henne då det är misstänkt hälta bak på henne, vilket är jättetråkigt. Jag har känt på mig ganska länge att det inte riktigt stått rätt till, men så är hon kanonfin i någon vecka för att sedan kännas konstig 3 dagar och sedan upprepas detta mer eller mindre frekvent så har de flesta jag berättat för har bara trott att hon varit brunstig, trött etc. Hur som helst misstänkte jag att det antingen skulle vara försämrad status i munnen eller någonting i hennes bakkärra och det första har vi bockat av och det var foderinpackningar (inga allvarliga), så det skulle inte ha påverkat henne sa dem och imorgon ska alltså punkt nummer två checkas. 
 
 
 
Hur som helst så har jag och Rita det jätteroligt tillsammans ändå. Just nu håller jag på att lära henne att buga och eftersom att hon både är väldigt lättlärd och en sucker på morötter så går det faktiskt väldigt bra, haha. Ska försöka lära henne fler tricks också för det är superkul för oss båda och ett bra alternativ att hålla på med under lugnare perioder och vilodagar.
 
Utöver det så ska jag iväg och spela SM-gruppspel i fotboll fredag-söndag, 4 klubbar har velat värva mig varav ett division 1-lag vill så framgångarna på fotbollssidan rullar på bra mycket bättre än på hästsidan kan man ju påstå ;-) Skämt åsido, men detta år har gått fantastiskt bra med fotbollen och istället varit relativt tungt år för mig och Rita. Ganska frustrerande när ridningen är något jag verkligen vill och lägger ner så mycket tid på, vilket är rena motsatsen till vad jag gör med fotbollen. Det leder ju självklart till tanken hur mycket bättre jag kunnat vara i fotbollen om jag inte lagt ner så mycket tid på ridningen... Men, men, Rita är en fantastiskt fin häst och hon är mitt allt så jag skulle inte vilja ändra min situation för något i världen. 
 

Slängde in lite nytt

Var lite rastlös igårkväll och var sugen på att hålla på med lite koder och photoshop, så då fick bloggen bli den som offrades. Har ju inte gjort ny design (eller bloggat, för den delen heller) på suuuperlänge så tänkte att det kunde vara dags ;-) 
 
Gamla vs nya: